Om Balmers El | God sans for elektricitet

Om Balmers El


Balmers El - sans for god elektricitet

I 1999 blev jeg, Martin Balmer, uddannet elektriker. I de første år arbejdede jeg hos en større installationsvirksomhed, hvor arbejdsopgaverne både blev udført for private, erhverv og industri. Kombinationen af skrivebordsarbejde, udarbejdelse af tilbud samt det praktiske i at udføre arbejdsopgaverne for kunder var noget, der tiltalte mig.

Efter flere års erfaring fra branchen blev lysten til at starte op selvstændig større og større. I 2013 valgte jeg derfor at tage overbygningen som installatør og Balmers El blev etableret.

Som ene mand i virksomheden betyder det, at du får den samme kontaktperson ud hver gang og jeg udfører selv dit projekt fra start til slut. Jeg kender derfor min kundekreds rigtig godt, hvilket blot er til din fordel, eftersom jeg kender til hele arbejdsforløbet hos dig.

Ved større arbejdsopgaver samarbejder jeg med andre entreprenører. Her har jeg en række faste samarbejdspartnere for at sikre en høj kvalitet af det udførte arbejdet. 

 

Fokus på en personlig rådgivning

Siden etableringen har jeg fokuseret meget på at give en grundig og individuel rådgivning. Med mange års erfaring fra branchen kender jeg derfor til de mange forskellige problemstillinger og muligheder, for at lave professionelle og holdbare løsninger. Ønsker du at få hjælp til dine installationer i hjemmet eller i virksomheden, så servicerer jeg på hele Lolland Falster.  


Få et uforpligtende tilbud

Har du ufærdige installationsopgaver i hjemmet, eller ønsker du at høre om mulighederne for nye installationer, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer gerne ud og vurderer dit projekt for efterfølgende at udarbejde et tilbud/overslag på din opgave.

Jeg udfører professionelle installationer på hele Lolland Falster, så bor du i området, så hører jeg gerne fra dig

Top