Almene el-installationer i Lolland Falster | Balmers El

Almene el-installationer


Fokus på de små detaljer

Uanset om jeg skal udføre større eller mindre arbejdsopgaver, så udfører jeg altid arbejdet med stor fokus og omhu, så jeg kan garantere dig en sikker installation.

En el-installation består af to elementer: en stærkstrømsinstallation og en kommunikations-installation. Stærkstrømsinstallationens funktion er at levere strøm til lys og kraft til hjemmets elektriske apparater. Ved nyere bebyggelser har man udskiftet stærkstrømsinstallationen med en ’intelligent installation’, som selv styrer, hvordan lyset skal være i hjemmet.

Når jeg skal udføre almene el-installationer, kan jeg blandt andet gå ind og justere og reparere stærkstrømsinstallationen. Dets primære funktioner er:

  • Sikring mod kortslutning, fejlstrøm og overbelastning

  • Måling, fordeling og brug af strøm

El-Installationer til køkkener og bad

Størstedelen af mine arbejdsopgaver består af klargøring af el-installationer til køkkener og bad. Dette kan både være lys installationer samt stikkontakter med mere. Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til installationer, her sørger jeg altid for at være opdateret inden for de nyeste løsninger.

Jeg vægter højt, at du får et individuelt tilbud, som passer til dine ønsker og behov, så du bliver glad og tilfreds med det færdige resultat. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 22 53 20 28.

Med adresse i Maribo servicerer jeg som elektriker på hele Lolland Falster.


Få et uforpligtende tilbud

Har du ufærdige installationsopgaver i hjemmet, eller ønsker du at høre om mulighederne for nye installationer, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer gerne ud og vurderer dit projekt for efterfølgende at udarbejde et tilbud/overslag på din opgave.

Jeg udfører professionelle installationer på hele Lolland Falster, så bor du i området, så hører jeg gerne fra dig

Top