IHC Bolig Installation | Intelligent styring af hjemmet

IHC Boliginstallation


IHC Bolig Installation – Intelligent styring af hjemmet

Er du i gang med en totalrenovering eller i gang med at bygge nyt hus, så er IHC el-installationer yderst velegnede. Der er et væld af forskellige muligheder, når det kommer til IHC installationer, som giver dig øget sikkerhed, komfort og fleksibilitet.

Jeg opsætter IHC løsninger fra Laurits Knudsen, som har lavet flere forskellige pakker, så du har muligheden for at kombinere dine el-installationer efter dine behov og ønsker.

LK IHC Bolig: består af el og netværk til boligen. Pakken egner sig til nybyggeri og til el-renovering.

LK IHC Control: systemet kan styre hjemmets lys og varme efter hjemmets beboere. Derudover er der mange alarmfunktioner tilknyttet.

LK IHC Net: her kan du via samme stik tilkoble telefon, data, tv og radio.

Rådgivning og vejledning

Med mange års erfaring som elektriker kan jeg rådgive dig inden for de forskellige IHC løsninger til dit hjem på Lolland Falster. Har du i forvejen IHC i hjemmet, så kan jeg også renovere og justere på systemet, hvis det ikke fungerer optimalt. Jeg kender til systemerne, så har du brug for hjælp til opsætning, stiller jeg gerne min ekspertise til rådighed for dig.

I forbindelse med IHC løsninger bruger jeg altid LED lys, som er yderst populært, fordi det bruger minimal strøm. LED pærer får jeg blandt andet fra Philips og SunFlux, men opsætter gerne andre mærker, hvis du har bestemte præferencer.

Jeg servicerer med IHC bolig installationer på hele Lolland Falster. 


Få et uforpligtende tilbud

Har du ufærdige installationsopgaver i hjemmet, eller ønsker du at høre om mulighederne for nye installationer, så er du velkommen til at kontakte mig. Jeg kommer gerne ud og vurderer dit projekt for efterfølgende at udarbejde et tilbud/overslag på din opgave.

Jeg udfører professionelle installationer på hele Lolland Falster, så bor du i området, så hører jeg gerne fra dig

Top